Angelus od nedjelje ponovno na Trgu svetog Petra

Angelus od nedjelje ponovno na Trgu svetog Petra

Od 21. ožujka Papina molitva Angelusa, odnosno Kraljice neba premještena je u Apostolsku palaču u izravnom televizijskom, internetskom i radijskom prijenosu.

Autor
Laudato/D.R.
Fotograf
The Associated Press
Objavljeno:
 
15.04.2021 10:06

 

Sveti Otac tako će se Treće vazmene nedjelje ponovno s prozora Apostolske palače u podne obratiti hodočasnicima okupljenima na vatikanskom trgu. No, zbog pandemije koronavirusa, pristup Trgu sv. Petra ograničen je na one koji dođu na vrijeme da bi na trgu mogli biti u propisanom razmaku od ostalih hodočasnika, prenosi katolički tjednik Nedjelja.

Od 21. ožujka Papina molitva Angelusa, odnosno Kraljice neba premještena je u Apostolsku palaču u izravnom televizijskom, internetskom i radijskom prijenosu. Tiskovni ured Svete Stolice nije još objavio kada će se i Papine opće audijencije srijedom održavati s vjernicama. Zasad se održavaju srijedom u obliku videoprijenosa iz papinske biblioteke.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Vatikan