Papin oporavak protječe normalno; Angelus u nedjelju iz Poliklinike

Papin oporavak protječe normalno; Angelus u nedjelju iz Poliklinike

Sveti Otac zahvaljuje za brojne poruke ljubavi i blizine koje svakodnevno prima i moli da nastavimo moliti za njega.

Autor
Laudato/D.R.
Fotograf
Vatican Media/AFP
Objavljeno:
 
09.07.2021 17:56

 

Papa Franjo nastavio je s radom i slavio je Misu s osobama koje se brinu o njemu tijekom boravka u bolnici. Nije više imao povišene temperature, a u nedjelju će molitvu Anđeoskoga pozdravljenja predmoliti s 10. kata Poliklinike 'Gemellli'.

– Papa Franjo proveo je miran dan s normalnim tijekom oporavka. Nastavio je redovito jesti i primati planiranu terapiju – izvijestio je ravnatelj Tiskovnoga ureda Svete Stolice Matteo Bruni u priopćenju objavljenom danas u podne.

Prošetao je hodnikom i nastavio raditi svoj posao, izmjenjujući ga s trenutcima čitanja. Poslijepodne je slavio svetu Misu u kapelici privatnog apartmana, na kojoj su sudjelovali oni koji se brinu o njemu u ovim danima boravka u bolnici.

– Nakon što mu je nakratko bila povišena, Sveti Otac više nema temperature – izvijestio je Bruni te je dodao da je za nedjelju predviđena molitva Anđeoskoga pozdravljenja s 10. kata Sveučilišne poliklinike 'Gemelli'.

Sveti Otac zahvaljuje za brojne poruke ljubavi i blizine koje svakodnevno prima i moli da nastavimo moliti za njega – navedeno je na kraju priopćenja ravnatelja Tiskovnoga ureda Svete Stolice, izvijestio je Vatican News.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Vatikan

Još iz rubrike: