Papin pozdrav hrvatskim hodočasnicima

Papin pozdrav hrvatskim hodočasnicima

Papa Franjo pozdravio je u srijedu 19. listopada hrvatske hodočasnike koji su sudjelovali na redovnoj općoj audijenciji srijedom, a posebno vjernike Varaždinske biskupije koji borave u Rimu na hodočašću prigodom 25. obljetnice osnutka svoje biskupije.

Autor
Laudato/F.P.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
19.10.2022 09:54

 

''Pozdravljam hrvatske hodočasnike! S osobitom radošću pozdravljam drage vjernike i svećenike Varaždinske biskupije, predvođene njihovim pastirom, mons. Božom Radošem. Dragi prijatelji, prigodom dvadeset i pete obljetnice osnutka vaše biskupije došli ste na grob svetog apostola Petra da potvrdite svoju vjeru i da kao mlada biskupijska zajednica obnovite kršćansku nadu. Na ovome svetom mjestu upravite pogled u Gospodina Raspetoga, koji širi svoje ruke kako bi privukao k sebi cijeli svijet. Osnaženi Božjim milosrđem na ovome hodočašću, ostanite čvrsti u vjeri i molite za mir i jedinstvo vaše biskupije i vaše domovine. Obećavam vam svoju duhovnu blizinu te udjeljujem vama i vašim obiteljima svoj blagoslov. Hvaljen Isus i Marija'', rekao je Papa u svom pozdravu.

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Vatikan

Još iz rubrike: