Papine audijencije srijedom ponovno uz prisutnost vjernika

Papine audijencije srijedom ponovno uz prisutnost vjernika

Papa Franjo zadnju je opću audijenciju na kojoj su bili prisutni vjernici održao 28. listopada 2020. te je od tada nagovore imao u knjižnici Apostolske palače.

Autor
Laudato/D.R.
Fotograf
agensir.it
Objavljeno:
 
06.05.2021 15:29

 

Od srijede 12. svibnja papa Franjo redovite opće audijencije srijedom ponovno će održavati uz fizičku prisutnost vjernika.

To je obznanila Prefektura papinskog doma u priopćenju za javnost 6. svibnja, a prenio katolički tjednik Nedjelja. Među ostalim, naglašeno je da će se opće audijencije održavati u Dvorištu sv. Damaza, koje se nalazi unutar Apostolske palače u Vatikanu.

– Promatrajući označene zdravstvene pokazatelje, vjernici koji žele sudjelovati moći će ući kroz Brončana vrata na Trgu sv. Petra. Nisu potrebne ulaznice – navedeno je u zaključku priopćenja.

Vrijedi podsjetiti kako je Papa zadnju opću audijenciju na kojoj su bili prisutni vjernici održao 28. listopada 2020. te je od tada, uslijed pogoršane epidemiološke situacije s obzirom na pandemiju koronavirusa, nagovore srijedom imao u knjižnici Apostolske palače.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Vatikan

Još iz rubrike: