Nakon 40 godina, pronašla Bibliju koju joj je darovao otac

Nakon 40 godina, pronašla Bibliju koju joj je darovao otac

Deborah Savely bila je jako tužna kada je prije 40 godina izgubila Bibliju, koju joj je darovao otac. Naravno, mogla je kupiti drugu, no ova joj je posebno značila jer ju je dobila od oca za svoj 7. rođendan 1961. godine.

woman-reading-bible.jpg
Autor
Laudato/christiantoday.com
Fotograf
www.personneltoday.com
Objavljeno:
 
23.09.2014 11:49

Unutra je bila posveta: "Dar za Deborah Savely od majke i tate. Lipanj, 1961."

Deset godina kasnije, Deborin otac je preminuo, a Biblija je time dobila još veće značenje. Često ju je otvarala da bi pogledala tu posvetu te je svakodnevno čitala, osobito kad je upisala koledž.

No, jednoga dana 1974. godine, Biblija joj je ispala iz torbe.

"Osjećala sam se kao da mi se slomilo srce. Dio mene je nestao", rekla je Deborah. Nije je uspjela pronaći, no 40 godina poslije zazvonio je telefon - njezinu Bibliju pronašli su na tom koledžu.

Zaposlenica Betty Gibson čistila je kampus, nakon što ga je poharao tornado te je skupljala razbacane stvari studenata. Među njima pronašla je i Bibliju s posvetom te je odlučila pronaći vlasnicu.

"Pomislila sam da sigurno nekome znači", rekla je Betty. Nakon nekog vremena, pronašli su Deborah u Libanonu, gdje radi.

Savely je otkrila da se rasplakala kada je čula novosti te je zajedno s majkom otišla na koledž kako bi je osobno preuzele.

"Moj tata dio je te Biblije i kad god na nju položim ruku, osjećam i njegovu", zaključila je Savely.
 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!