Fotograf zabilježio prizor za pamćenje: Dječak recitirao pjesmicu o Isusu pa se rasplakao

"Ne potiskujte svoje emocije. Nemojte ih se sramiti niti ih se bojati. Slobodno budite vi, baš takvi kakvi jeste. Svaki osjećaj je dobar osjećaj."

5.jpg
Autor
laudato.hr/D.R.
Fotograf
Ivan Alebić
Objavljeno:
 
29.06.2020 16:28

Fotograf Ivan Alebić objavio je na društvenoj mreži dirljivi trenutak koji se zbio za vrijeme slavlja svete pričesti. U neimenovanoj župi Alebić je prisustovao slavlju kao službeni fotograf te je svjedočio trenutku kojeg je htio podijeliti s ostalima.

Dječak Bože imao je recitaciju za vrijeme obreda uz pomoć roditelja. Njegov otac i majka izrecitirali su svoj dio, a onda je došao red na njihovog sina. Mali Bože je počeo recitirati sljedeću pjesmicu: 'Oče, upali svijeću! Kraj mene tiho stani! I Bogu riječi tople sa suzama iz oka kani! Danas će u srce moje OČE – pod misom Isus doći! Za mene sklopi ruke, i nemoj nikad od mene poći!'

Bože je u tom trenutku pogledao tatu u oči i počeo je plakati, a fotograf zabilježio trenutak za pamćenje.

Uz priloženu sliku fotograf je objavio citat: 'Ne potiskujte svoje emocije. Nemojte ih se sramiti niti ih se bojati. Slobodno budite vi, baš takvi kakvi jeste. Svaki osjećaj je dobar osjećaj.'

 

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!