Pod Smokvom - 'biti online s Isusom'

Što za vas predstavlja projekt Pod Smokvom?

98.jpg
Autor
podsmokvom.com/Laudato/J.B.
Fotograf
podsmokvom.com
Objavljeno:
 
03.09.2019 15:23

YouTube kanal Pod Smokvom svakodnevno donosi Evanđelje dana s razmatranjem svećenika, koji brojnim pratiteljima pomaže u duhovnom životu.

'Pod Smokvom' je pokrenut u listopadu 2017. godine, a 'Smokva' danas daje obilne plodove onima koji redovito svraćaju u njezin zaklon.

Urednici kanala pitali su svoje Smokvaše što za njih predstavlja ovaj projekt, a ovo su neki od zanimljivih odgovora:

'Za mene je smokva ono zrno soli koje svaki dan čini da vidim razliku okusa između života s Gospodinom i života bez Njega. Sa smokvom je okus neusporedivo bolji!' (Ana Bunčić)

'Za mene je smokva svakodnevno zalijevanje njive moga srca po kojoj prepoznajem kako me Bog oblikuje' (Matej Markić)

'Za mene je smokva prilika da se još više predam Isusu, a onda shvatim da se cijelo vrijeme On meni darivao gledajuć me i uživajući u meni pod smokvom! Doživi Isusa jer stvarno je moguće' (vlč. Boris Jozić)

'Za mene je smokva najbolji i doslovan primjer onoga što kažemo biti uvijek “online s Isusom”. Pod smokvom me Isus mijenja i hrabri jer u svakom danu mogu jednim klikom čuti Očev glas. Dođi i ti pod smokvu i doživi Isusa' (Antonio Brebrić)

Tu su i drugi zanimljivi odgovori, koje možete pročitati OVDJE.

Dnevna evanđelja s razmatranjima koja se objavljuju na YouTube kanalu 'Pod Smokvom' svaki dan možete pogledati i na našem portalu.

Jeste li ovaj mjesec uplatitli za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!