SVI ZA STOL

23.12.2021., 21:05
Badnji jelovnik
60 min
23.12.2021., 21:05

Vrhunsku gastronomiju selimo u domaće kuhinje, a fine dining za obiteljski stol, uz moderatoricu Karmelu Vukov-Colić, sommeliera Gabrijela Marića i poznate goste iz javnog života. Objedinjujemo pripremu, posluživanje i druženje, i samo mi pozivamo: ''Svi za stol!'' U prvoj emsiiji u goste nam dolaze Ivana Husar Mlinac i Goran Kovačić, a pripremamo riblji jelovnik: salatu od kozica, file orade s gratiniranom cvjetačom i kompresirane jabuke s vučenim tijestom. 

Repriza: četvrtak u 21:05
Fotogalerija
21.04.2024. 17:10

Emisija donosi nove recepte ponajboljeg hrvatskog chefa Hrvoja Kroflina. Na meniju su salata od artičoke i rajčice te pačja prsa s fermentiranom rižom, krumpirom, prepeličjim jajem i porilukom.

07.04.2024. 17:10

Chef Hrvoje Nakić priprema kanapee s morskim plodovima, korabicom, potočarkom i limunom, teleći kare s krumpirom, ljutikom i kremom od mrkve te hrskavo tijesto s kremom od lješnjaka za desert. Sommelier je Darko Lugarić, a glazbeni gost Dino Petrić.

31.03.2024. 17:10

U uskrsnoj emisiji za glazbenog gosta Miroslava Škoru kuha Tomislav Varga. Na jelovniku će se naći slavonske delicije: široki rezanci s kulenom, vrat crne slavonske svinje s batatom te desert od maka. Vina bira Viktor Lubenjak.

17.03.2024. 17:10

Chef Ante Valenteković donosi morski jelovnik. Pripremit će predjelo od jakobovih kapica, dagnji i kozica. Za glavno jelo napravit će ražu uz mediteranski prilog od šparoga i špinata. Za desert su spremne jagode sa šlagom.

03.03.2024. 17:10

Chef Hrvoje Kroflin priprema riblji jelovnik. Za glazbene goste, Marinu i Krešimira Matoševića, napravit će jadranske kozice s bučom, poširanu grdobinu s repom i sladoled s okusom makovnjače.

18.02.2024. 17:10

U goste dolazi fra Ivan Matić. Za njega kuha Hrvoje Kroflin, a vina bira sommelier Darko Lugarić. Na nemesnom jelovniku su: tjestenina punjena hlapom, zubatac, riža i sotirano povrće te medovik za desert.