Svaki drugi petak
21:05
Božanstvena komedija
50 min

Hvaljena humoristična emisija niz sezona donosi ozbiljne teme na humorističan način.

Humoristična emisija ‘Božanstvena komedija’ na originalni način obrađuje ozbiljne teme, razgovara s gostima i zabavlja gledatelje uz brojne šale i skečeve. U novu sezonu ulazi uz novu scenografiju kafića, novi imidž pojedinih likova i pregršt dobrih pošalica. Tijekom brojnih zabavnih trenutaka u emisiji obrađuju se ozbiljne teme poput pomirenja među ljudima, važnosti i uloge molitve, novcu u životu vjernika, kulturi ispijanja kave, ulozi žena u crkvi, vjerodostojnosti suvremenih medija, depresije kao ozbiljne bolesti današnjice i dr.

Autorska ekipa koja stoji iza emisije su: Marin Periš, Stanko Stojić, Josip Kežić, Matej Sunara, Mario Pandžić, Ivan Lovrić, Ante Cash

Repriza:
Nedjeljom u 22:10 sati
Pogledaj na Facebooku
18.03.2022. 21:05

Tema emisije porast je jedne od najtežih bolesti današnjice – depresije. Govori o njezinim uzrocima, liječenju te o nužnoj reakciji niza društvenih skupina koje su odgovorne za problem.

04.03.2022. 21:05

Žene imaju specifičnu ulogu u Crkvi, drukčiju od muškaraca. Vrijeđa li to njihovo dostojanstvo i njihova prava? Žene su od biblijskih vremena igrale ključnu ulogu u povijesti spasenja, no u današnjem vremenu postoji dojam da su zapostavljene u odnosu na muškarce.

04.02.2022. 21:05

Kava je u Hrvatskoj, kao i u svijetu, ne samo napitak već i poziv na druženje, poslovni sastanak, vrijeme opuštanja, iskrenog razgovora, dosađivanja ili dangubljenja.

21.01.2022. 21:05

U novom nastavku govori se o važnosti i utjecaju molitve na život vjernika, njezinoj nužnosti kao duhovne hrane i okrepe. Bavimo se i pitanjem praznovjerja, nerealnih očekivanja od molitve kao i nezrelih formi religioznosti.

07.01.2022. 21:05

Božanstveni likovi nastoje analizirati važnost i ulogu novca u životu vjernika, kao i važnost upravljanja financijama kod suvremenog čovjeka. Izazove pred koje nas stavlja neimaština kao i bogatstvo prokomentirat će sa svojim gostima.

24.12.2021. 21:00

''Božanstvena komedija'' govori o potrebi za pomirenjem među ljudima, o nužnosti zacjeljivanja rana u obiteljima i društvu, o podjelama i prevladavanju tih podjela. Gosti su fra Ante Vučković i psihologinja Nikolina Essert.