Svaki drugi utorak
17:20
Ne bojte se!
ne bojte se
60 min

U trenutcima velikih kriza duša trpi, ali naš se duh vraća svojim temeljima u kojima otkriva i nalazi Boga, svoga Stvoritelja. Zato, ne bojte se! Budite s nama u novoj kontakt-emisiji p. Mije Nikića, teologa i psihologa. Podijelite s nama svoja pitanja i ohrabrite se!

ne bojte se
29.06.2021. 17:20

Kad duša jako trpi, tijelo pokušava pomoći preuzimanjem napetosti i patnje. Kad tuga i žalost ne mogu 'izaći na suze', onda 'plaču' tjelesni organi. Ali u trenucima velikih kriza naš se duh vraća svojim temeljima u kojima otkriva i nalazi Boga svoga Stvoritelja.

15.06.2021. 17:20

U svojoj knjizi 'Biblijska psihoterapija' pater Nikić ističe prekrasan citat koji kaže: 'Oprosti da oslobodiš u sebi sile ljubavi'.

Što to znači, kako oprostiti i koji su blagoslovi opraštanja, pojasnili smo u novoj epizodi.

01.06.2021. 17:20

Kad duša jako trpi, tijelo pokušava pomoći preuzimanjem napetosti i patnje. Kad tuga i žalost ne mogu 'izaći na suze', onda 'plaču' tjelesni organi. Ali, u trenutcima velikih kriza, naš duh se vraća svojim temeljima, u kojima otkriva i nalazi Boga, svoga Stvoritelja.

20.04.2021. 17:20

'Živi po svojoj savjesti' bila je to tema našeg sedmog susreta u emisiji 'Ne bojte se!'  Najpoznatija definicija savjesti jest da je to glas Božji u čovjeku. Na temelju čega to možemo tvrditi i imaju li svi ljudi savjest i koliko je slušaju?

06.04.2021. 17:20

Naš šesti susret u emisiji 'Ne bojte se!' donosi temu: 'Živi u istini!' Isus nam govori: 'Ako ustrajete u mojoj nauci, upoznat ćete istinu, a istina će vas osloboditi'. Kako ne upasti u zamke i biti u istini, pojašnjava nam pater Mijo Nikić.

23.03.2021. 17:20

Došli smo do našeg petog susreta u emisiji 'Ne bojte se'. Tema ovog tjedna je obraćenje i promjena krivih stavova i načina života. Što nam Biblija poručuje o ovoj temi, koje su vrste obraćenja i što o tome kaže psihologija – pogledajte u novoj emisiji 'Ne bojte se!'