Prilozi i reportaže

Reporteri Laudato TV-a donose provjerene informacije, afirmativne i zanimljive priče iz života Crkve i društva. Svojim prilozima i reportažama prikazuju aktualnosti Crkve i života u Hrvatskoj i svijetu, a kroz razgovore s istaknutim sugovornicima važna društvena kretanja, obiteljske i trajne vrijednosti.

15.04.2023. 17:00

Zadarska ekipa LTV-a posjetila je Bibinje i u njegovu rodnom mjestu razgovarala s perjanicom hrvatske klapske scene: Tomislavom Bralićem. Bralić se prisjeća početaka sad već antologijske klape Intrade koja je postala sinonim za klapsku pjesmu u Hrvatskoj.

23.03.2023. 14:45

Zagrebačka Jazbina tradicionalno je postala dom Fair Play lige u futsalu, natjecanja koje baštini ono najbolje od sporta: natjecanje, borbu, sportsko rivalstvo, ali nadasve poštovanje i uvažavanje protivnika uz pozitivan duh na terenu i izvan njega.

11.02.2023. 20:10

"Došao sam ti pomoći odmolati cime" – te je riječi rekao jedan svećenik za svog pohoda župljaninu, kad mu je došao podijeliti sakrament Bolesničkog pomazanja. Uz blagdan Majke Božje Lurdske i Svjetski dan bolesnika, u reportaži iz Doma ''Sv.

11.11.2022. 20:05

S. Josipa Marija Gracin (98), DC, redovnica je u Samostanu sv. Vinka Paulskog u Zadru. Unatoč visokoj životnoj dobi, ta oštroumna, skoro stogodišnjakinja, dugogodišnja djelatnica u zdravstvu, svjedoči o zvanju milosrdnice i vitalnosti svoga duha i tijela. S.