SVI ZA STOL

12.02.2023., 17:00
Dražen Žanko
60 min
12.02.2023., 17:00

Kuhinja je uz glazbu još veselije i toplije mjesto, pa u goste dolazi pjevač Dražen Žanko. Za jelovnik je zadužen chef Laudato TV-a Hrvoje Kroflin. Pripremit će pačji batak, zabatak i jetra s ukiseljenom cvjetačom i umakom od luka za predjelo. Glavno jelo je jelen s keljom i umakom od crnog ribiza, a desert će biti kombinacija čokolade, badema, limuna i tonka graha. Vina bira Vinarija Coner.

Repriza:
četvrtak u 21:05, petak u 15:30, subotom u 17:00 i srijedom u 12:05
Fotogalerija
01.06.2025. 17:10

Chef Hrvoje Kroflin donosi proljetni jelovnik koji uključuje salatu od divljih šparoga, rižoto s medvjeđim lukom i škampima te raviole od čičoke s crnim lješnjakom.

18.05.2025. 17:10

Iz Solina u naš studio dolazi mlada talentirana glazbenica Filomena Puljiz koja će nam se predstaviti pjesmom kojom je nastupila na Dori.

04.05.2025. 22:00

Obiteljski bend ''Parmachy'' novi su gosti emisije koji će uživati u specijalitetima chefa Hrvoja Kroflina. Na jelovniku će se naći kreativna jela poput tjestenine punjene kremom od čičoke, telećeg filea s keljom, te kruške s bijelom čokoladom.

20.04.2025. 17:10

U uskrsnu emisiju dolazi Nina Badrić koja je proslavila 30 godina glazbene karijere.

06.04.2025. 17:10

Emisija donosi nove recepte chefa Tomislava Varge. Na jelovniku su ječam kuhan u vinu s vrganjima, pjenom od krumpira i vlascem, riba kovač s komoračem te tekuća bijela čokolada s borovnicama i mentom. Glazbeni gost je Luka Balvan. 

23.03.2025. 17:10

Chef Hrvoje Kroflin donosi nove zanimljive recepte. Na jelovniku će se naći usoljena guščja jetra s kamilicom i kremom od graha, divlji jelen s kvinojom, keljom i čičokom te domaća štrudla od jabuke s umakom od vanilije.