SVI ZA STOL

09.04.2023., 17:10
Ivanka Boljkovac
60 min
09.04.2023., 17:10

U prigodnoj uskrsnoj emisiji gostuje sopranistica i nacionalna prvakinja HNK-a u Zagrebu, Ivanka Boljkovac. Svojim glasom uveličat će susret u kuhinji Laudato TV-a, u kojoj blagdanski jelovnik priprema kuhar Tomislav Jančić. Na svečanom jelovniku su biftek s fužima, teleći kotleti u panko mrvicama zapečeni s povrćem i torta od sira. Glazbeni specijaliteti pjesme su ''Kraljice neba, raduj se'', ''Mamice su štrukle pekli'' i ''Naš lijepi Karlovac'', koje je birala Ivanka, a vina bira sommelier Darko Lugarić.

Repriza:
četvrtak u 21:05, petak u 15:30, subotom u 17:00 i srijedom u 12:05
Fotogalerija
26.01.2025. 17:10

Iz Slavonije u naš studio dolazi Šima Jovanovac koji obilježava 60 godina glazbenog djelovanja, a otpjevat će pjesme "Da je život pjesma", "Zajedno smo ostarili" i "Bit ću tu". U kuhinji specijalitete priprema chef Tomislav Varga.

12.01.2025. 17:10

U goste dolazi mladi glazbenik Luka Marković. Za njega kuha chef Tomislav Varga, a na jelovniku će se naći: tartar od zubatca s limetom i krekerom od heljde, sporo kuhana hobotnica s lećom i povrćem te parfe od čokolade. Vina će izabrati sommelier Darko Lugarić.

22.12.2024. 17:10

Pripremite se za večer vrhunskih okusa i glazbe. Chef Tomislav Varga priprema carpaccio od brancina, odrezak od tune s kestenom i gljivama te slatki kruh s bijelom čokoladom.

08.12.2024. 16:00

U novom izdanju emisije Svi za stol, šef Tomislav Varga kuha za glazbenika Marka Vukesa. Na stolu će se naći rižoto od cikle za predjelo, odojak s ječmom i povrćem za glavno jelo te bundeva, bademi i med za desert.

17.11.2024. 17:10

U novoj emisiji chef Tomislav Varga kuha za mladu sopranisticu Josie Zec. Na stolu će se naći junetina s mandarinom i cikorijom za predjelo, janjeći kotleti s pistacijom za glavno jelo te kuhane kruške s bučom i vanilijom za desert. 

03.11.2024. 17:10

Antonio Culej mladi je kršćanski evangelizator koji će nam se predstaviti sa svojim autorskim pjesmama. Za njega chef Tomislav Varga priprema riblji jelovnik.