Svi za stol

20.10.2024., 17:10
Klapa Cesarice
60 min
20.10.2024., 17:10

Klapa Cesarice, koja na glazbenoj sceni djeluje više od 30 godina, zapjevat će u novoj emisiji. Za Cesarice kuha chef Hrvoje Kroflin, a jelovnik je riblji: kozice u tempuri sa sushi rižom i mladim špinatom, brancin s raguom od vrganja, lisičarki, tikvica, graška i vlasca i jagode s kremom i granitom od fermentirane riže za desert. Vina će odabrati sommelier Darko Lugarić. 

Repriza:
četvrtak u 21:05
08.12.2024. 16:00

 

U novom izdanju emisije Svi za stol, šef Tomislav Varga kuha za glazbenika Marka Vukesa. Na stolu će se naći rižoto od cikle za predjelo, odojak s ječmom i povrćem za glavno jelo te bundeva, bademi i med za desert.

17.11.2024. 17:10

U novoj emisiji chef Tomislav Varga kuha za mladu sopranisticu Josie Zec. Na stolu će se naći junetina s mandarinom i cikorijom za predjelo, janjeći kotleti s pistacijom za glavno jelo te kuhane kruške s bučom i vanilijom za desert. 

03.11.2024. 17:10

Antonio Culej mladi je kršćanski evangelizator koji će nam se predstaviti sa svojim autorskim pjesmama. Za njega chef Tomislav Varga priprema riblji jelovnik.

20.10.2024. 17:10

Klapa Cesarice, koja na glazbenoj sceni djeluje više od 30 godina, zapjevat će u novoj emisiji.

06.10.2024. 17:10

Gosti nove emisije su Ružica Vrbanić i Slavko Nedić, otac i kći, koji će izvesti pjesme "Život je dragocjen", "Moj Gospodine" i "Svjetlo svijeta".

21.09.2024. 17:10

U kuhinji chefa Hrvoja Kroflina pripremaju se škampi s bistrom juhom od kruške i kavijarom za predjelo, leđa od jelena s koštanom srži, češnjakom i bobom za glavno jelo te sladoled od čokolade s tapioka pudingom i kandiranim trubačama za desert.