Svi za stol

08.09.2024., 17:10
Mirko Švenda Žiga
60 min
08.09.2024., 17:10

Novu sezonu otvara Mirko Švenda Žiga, poznati međimurski pjevač, koji će otpjevati pjesme "Duša s tobom", "Mama" i "Moja braća". Za njega kuha chef Hrvoje Kroflin, a na jelovniku će se naći punjeni smrči s divljim šparogama za predjelo, juneći odrezak s krustom, glaziranim bijelim šparogama, ljutikom i goveđim demiglasom te flan od kruha sa slanom karamelom i kremom od hrena za desert. 

Repriza:
Četvrtkom u 21:00, petkom u 15:15,
07.12.2025. 17:10

Ovoga puta chef Tomislav Varga priprema pileću paštetu s džemom od luka, filet brancina sa špinatom i krumpirom, a slatki završetak je – kruh od buče s marelicama i dinjom. Glazbeni gost je Leonardo Rados, talentirano zadarsko dijete koji osvaja svojim glasom i sviranjem gitare. 

23.11.2025. 17:10

U novoj emisiji zabavu donose mladi glazbenik Frano Pehar i Tarapana bend. Za kulinarski dio zadužen je chef Hrvoje Kroflin, a na jelovniku će se naći jakobove kapice s gljivama i šparogama, filet divljeg mola s kremom od pečenih tikvica i vrganjima te knedlica od šljiva.

09.11.2025. 17:10

Iz Dalmacije u naš studio dolazi Petar Dragojević koji će svojim glasom donijeti emociju, a za njega kuha chef Hrvoje Kroflin. Na jelovniku su teleći file s ukiseljenim lisičarkama i zelenim lješnjakom, goveđi obrazi s lisičarkama te sladoled od patlidžana i džem od oraha. 

26.10.2025. 17:10

Glazbeno-bračni par Sandra Bagarić i Darko Domitrović novi su gosti emisije ''Svi za stol''. U studio donose eleganciju, glazbu i ljubav koju dijele i na pozornici i u životu.

12.10.2025. 17:10

Domaćinima emisije Karmeli Vukov Colić i chefu Tomislavu Vargi u goste dolazi glazbenik Sandi Cenov koji će otpjevati neke od svojih najvećih hitova.

Na jelovniku će se naći guščja jetra s crvenim vinom i lješnjakom, kunić sa šafranom i kremom od graška te tiramisu od maline. 

28.09.2025. 17:10

U goste stiže istarski kantautor Bruno Krajcar koji će probati jela chefa Tomislava Varge. Na jelovniku će se naći tuna s mediteranskim začinima, hrskava piletina sa slanutkom i batatom te čokolada s malinama i brusnicama.