Emisija donosi zanimljive gastronomske trenutke. Chef Ante Valenteković priprema šumske gljive sa sirom, juneći file sa slatkim krumpirom i kesten-pire. Za glazbene evergreene zadužen je gost emisije Miro Ungar.


Emisija donosi zanimljive gastronomske trenutke. Chef Ante Valenteković priprema šumske gljive sa sirom, juneći file sa slatkim krumpirom i kesten-pire. Za glazbene evergreene zadužen je gost emisije Miro Ungar.
U novoj emisiji chef Hrvoje Kroflin kuha za mladog glazbenika Martina Kosovca koji je javnost osvojio svojim jedinstvenim vokalom. Na jelovniku će se naći dimljeni zubatac s korabicom, rolada od lista s crnim trubačama te više vrsta čokolade za desert.
Ivona i Marko mladi su kantautori akustične glazbe koji će se predstaviti autorskom pjesmom "Tvoj trag".
U kuhinji chefa Tomislava Varge priprema se raviol punjen sirom s varijacijama cikle, sporo pečeni goveđi odrezak s povrćem i paljenim vrhnjem te čokoladni tartuf s narančom i slatkim sirom.
Iz Slavonije u naš studio dolazi Šima Jovanovac koji obilježava 60 godina glazbenog djelovanja, a otpjevat će pjesme "Da je život pjesma", "Zajedno smo ostarili" i "Bit ću tu". U kuhinji specijalitete priprema chef Tomislav Varga.
U goste dolazi mladi glazbenik Luka Marković. Za njega kuha chef Tomislav Varga, a na jelovniku će se naći: tartar od zubatca s limetom i krekerom od heljde, sporo kuhana hobotnica s lećom i povrćem te parfe od čokolade. Vina će izabrati sommelier Darko Lugarić.
Pripremite se za večer vrhunskih okusa i glazbe. Chef Tomislav Varga priprema carpaccio od brancina, odrezak od tune s kestenom i gljivama te slatki kruh s bijelom čokoladom.