Progledaj srcem 2022.

04.06.2022., 20:00
''PROGLEDAJ SRCEM'' NA STADIONU ''MAKSIMIR''!
Najveći duhovno-glazbeni spektakl
04.06.2022., 20:00

 

Najveći duhovno-glazbeni spektakl u ovom dijelu Europe Progledaj srcem održat će se 4. lipnja 2022. godine u 20 sati na zagrebačkom stadionu ''Maksimir''. Ovaj megakoncert na kojemu pjevaju i sviraju najveća imena domaće duhovne glazbe, održat će se pred više od 50 tisuća ljudi. To je šesti ''Progledaj srcem'', čija je organizacija u ''Areni Zagreb'' zbog epidemiološke situacije 2020. god. morala biti odgođena. Sada se ''Progledaj srcem'' vraća još jači i veći na otvorenome, gdje će desetci tisuća ljudi biti ujedinjeni u slavljenju i molitvi.

''Presretni smo i uzbuđeni što će se ovaj spektakl zajedništva, radosti i ljubavi prema Gospodinu održati na stadionu. To je prilika da nas bude još više zajedno. 'Progledaj srcem' više je od koncerta, jer na njemu se mijenjaju srca. To saznanje pomaže nam u ovako zahtjevnoj organizaciji u koju su uključeni brojni volonteri, i pokazuje nam svima da Bogu ništa nije nemoguće!'', izjavila je direktorica i izvršna producentica koncerta Ksenija Abramović

U službenom programu od 20 sati nastupa 17 izvođača suvremene duhovne glazbe uz pratnju orkestra u kojemu su 24 vrhunska instrumentalista. Nastupaju: Alan Hržica, Amorose, Božja pobjeda, Božja Slava band, Emanuel, fra Ivan Matić, fra Marin Karačić, klapa 'Sveti Juraj' HRM, Rafael Dropulić Rafo, sestre Halužan, sestre Husar, sestre Palić, Toni Cetinski, Vanessa Mioč i Zbor Mihovil. Orkestrom ravna Goran Kovačić. Duhovnu misao dat će p. Boris Jozić, a voditelj je Marin Perić. Organizatori najavljuju i gosta iznenađenja.

Ulaznice se mogu nabaviti kod ovlaštenog prodavatelja na Ulaznice.hr te i njihovim prodajnim mjestima te na prodajnim mjestima Laudato TV-a (Gračanska 208/2, Zagreb), u Galeriji Laudato (Don Ive Prodana 11, Zadar) i Molitvenoj zajednici ''Srce Isusovo'' (Palmotićeva 33, Zagreb).  

Onima koji su kupili karte za neodržani koncert 2020. god., organizacija koncerta ''Progledaj srcem'' zahvaljuje na podršci te ih poziva da ih zamijene putem e-pošte: podrska@ulaznice.hr.

Preporuke za posjetitelje potražite OVDJE.

 

Fotogalerija