Progledaj srcem – preporuke za posjetitelje

Progledaj srcem – preporuke za posjetitelje

Organizatori koncerta izdali su preporuke za obitelji i ostale posjetitelje

Autor
Laudato/V.C.V.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
27.05.2022 13:00

 

Zbog zahtjevne organizacije u kojoj sudjeluje gotovo dvjesto volontera i velikog broja ljudi koji dolaze iz svih dijelova Hrvatske i inozemstva, organizatori koncerta izdali su preporuke kako bi sve teklo u redu kao i ranijih godina.

Ulazak na stadion moguć je već od 14 sati. Preporuka za obitelji s djecom u kolicima je da biraju ulaznice za teren, s obzirom na to da je olakšan pristup dječjim kolicima i prikladna je tvrda podloga uzduž tribina na kojima se kolica mogu zadržavati, a djeca kretati po terenu. Ulaz za dječja kolica na teren je na jugozapadu. Tribine nisu prikladne za dječja kolica, a kretanje je omogućeno samo unutar sektora u kojemu je kupljena ulaznica.

Svaka osoba koja dolazi na koncert, za ulazak na stadion mora imati ulaznicu. Djeca mlađa od 7 godina i osobe s invaliditetom imaju pravo na besplatnu ulaznicu koju je obavezno potrebno zatražiti na podrska@ulaznice.hr. Osobe u pratnji osoba s invaliditetom plaćaju ulaznicu po najpovoljnijoj cijeni. Ulaz za posjetitelje s invaliditetom bit će posebno označen sa zapadne strane. Ulazak na stadion jednokratan je, što znači da nisu mogući izlasci i ponovni ulasci na stadion.

S obzirom na trajanje koncerta od 20 sati do ponoći, preporučuje se da posjetitelji, osobito obitelji, predvide dolazak sukladno svojim i dječjim potrebama. Iz toga je razloga dopušteno unijeti vlastito osvježenje: vodu, dječju hranu, sendvič, voće te manju prostirku. Ne treba zaboraviti ni zaštitu od poslijepodnevnog lipanjskog sunca: kreme sa zaštitnim faktorom, kape, šešire ili mali kišobran na rasklapanje (bez tvrde drške). Za one koji teško stoje, moguće je unijeti lagani stolčić na rasklapanje od tkanine koji će se moći raširiti na tvrdoj podlozi na jugozapadu stadiona. Ugostiteljski punktovi za kupnju dodatne konzumacije bit će dostupni unutar stadiona kao i sanitarni prostori.

Kao i ranijih godina, u prostoru će biti moguća kupnja suvenira i majica, a bit će izložene i donatorske kutije, s obzirom na to da se koncert organizira kao podrška radu Laudato televizije. Organizator poziva posjetitelje da na koncert dođu u majicama 'Progledaj srcem' koje su već dostupne u webshopu Laudato TV-a. Ulaznice za koncert se mogu kupiti na ulaznice.hr ili nekom od prodajnih mjesta.

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Progledaj srcem

Još iz rubrike: