SVI ZA STOL

24.03.2022., 21:05
Sashimi, patlidžan s gljivama i više lica jabuke
60 min
24.03.2022., 21:05

Za pjevača Alana Hržicu chef Hrvoje Kroflin priprema sashimi od orade, patlidžan s tri vrste gljiva i umakom od paprike te nekoliko lica jabuke. Uz ugodan razgovor s moderatoricom Karmelom Vukov-Colić, vrhunska vina izabrat će sommelier Darko Lugarić, a glazbeni gost druženje za stolom popratit će pjesmom.

Repriza: četvrtak u 21:05
Fotogalerija
29.01.2023. 17:00

Milozvučno poput stihova često zvuče jelovnici chefa Hrvoja Kroflina. Jedan takav priprema i u ovoj emisiji. Salatu od cvjetače, file kovača s čimulicama i krumpirom te krem sir s grilanim šljivama i puslicama okusit će gošća, operna pjevačica Antonela Malis.

15.01.2023. 17:00

U goste Karmeli dolazi glumac i pjevač Adam Končić. On će kušati škamp sa šljivama i s umakom koji mu priprema Hrvoje Kroflin. Chef kuhinje Laudato TV-a za gosta priprema i goveđi odrezak s celerom i žumberačkim tartufom.

01.01.2023. 17:25

I u novu godinu ekipa kulinarske emisije ulazi s dobrim željama i dobre volje. Za to će se pobrinuti pjevač Mate Bulić, a za svečani objed chef Hrvoje Kroflin. Od naoko jednostavnih namirnica napravit će vrhunska jela.

25.12.2022. 17:00

U božićnoj emisiji chef Hrvoje Kroflin prirema tradicionalna jela s pomakom.

04.12.2022. 17:00

Chef Hrvoje Kroflin priprema tatarski biftek, teleći file s vrganjima i kremom od čičoke te smokvenjak sa sladoledom od kvasine. U goste se veselo odazvao glazbenik Rajko Suhodolčan, koji će susret obogatiti pjesmom Hrvatskog zagorja.

20.11.2022. 17:00

Glazbenik Marko Tolja dolazi u goste chefu Hrvoju Kroflinu koji priprema pečeni celer s gljivama i umakom od maslaca, tuna steak s korabicom i pikantnim umakom te čokoladni tart sa sladoledom od mente.