Chef Hrvoje Kroflin dobio priznanje

Chef Hrvoje Kroflin dobio priznanje

Restoran majstora kuhinje Laudato TV-a proglašen najboljim.

Autor
Laudato/V.C.V./F.P.
Fotograf
Laudato/Vedran Peteh/Cropix
Objavljeno:
 
04.10.2023 10:24

 

Hrvoje Kroflin, chef u kulinarskoj emisiji 'Svi za stol' na Laudato TV-u, primio je sinoć priznanje za restoran 'ManO2' koji je proglašen najboljim restoranom visoke kuhinje u 2023. godini. Na dodjeli nagrada, koje organizira gastromagazin 'Dobra hrana', prepoznat je njegov koncept modernog pristupa namirnicama, beskompromisno inzistiranje na visokoj kvaliteti i smiono slaganje koncepta u bliskoj suradnji s malim domaćim proizvođačima. Nakon dodjele chef Hrvoje je izjavio:

Dugogodišnji rad, trud, žrtvovanje slobodnog i privatnog vremena, na kraju se isplati. Kad dobiješ jedno ovakvo priznanje, drago ti je, imaš nešto opipljivo da znaš za što radiš. Posebno je što znam koliko to cijeli tim cijeni i koliko ih to veseli. To mi daje jednu dodatnu težinu i baš sam sretan i ponosan. Daljnji planovi su nastaviti graditi ono što radimo. Pokušavati se pozicionirati pomalo i na europskoj mapi, u smislu suradnje sa svjetskim autoritetima u našoj industriji, graditi dobre odnose s njima putem njihovih gostovanja kod nas i nas kod njih.

Hrvoje Kroflin već tri sezone dio je tima kulinarske emisije Svi za stol koja približava gledateljima vrhunsku gastronomiju i kulturu stola, te ugošćuje poznata glazbena imena. Kroflin je i prvi hrvatski chef koji je uvršten na listu 100 najboljih kuhara svijeta 2022. godine. Počeo je kuhati sa samo šesnaest godina, slovio je za najmlađu kulinarsku senzaciju, stažirao po ponajboljim talijanskim restoranima i Londonu te gostovao u hrvatskom Masterchefu. Iako mlad godinama, bogatog je gastrostaža, skroman, samozatajan i pun znanja koje je spreman podijeliti s hrvatskim gledateljima i gostima restorana.

CHEF

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Aktualno

Još iz rubrike: