Amorose snimile novu slavljeničku pjesmu ''Kralj Isus''

Amorose snimile novu slavljeničku pjesmu ''Kralj Isus''

Amorose, u suradnji s ''Novom Evom'', snimile su novu slavljeničku pjesmu: ''Kralj Isus''. Riječ je o prijevodu pjesme ''King Jesus'' Brooke Ligertwood.

Autor
Laudato/F.P.
Fotograf
Nova Eva
Objavljeno:
 
27.05.2022 21:00

 

Snimanje ove pjesme došlo je na poticaj od Gospodina. Naime, prilikom završavanja našeg prvog albuma, čule smo novu pjesmu autorice i worship voditeljice Brooke Ligertwood. Već tijekom prvog slušanja osjetile smo snažan poticaj Duha Svetoga da napravimo prijevod ove pjesme kroz koju Gospodin toliko snažno progovara i u kojoj se proslavlja Njegovo sveto ime. U suradnji s WorshipVision timom, ubrzo smo napravile prijevod i odlučile krenuti sa snimanjem. Već na samom početku osjetile smo toliku slavljeničku snagu te pjesme, a ''postavljanje aranžmana'' pretvorilo se u slavljenje. Odmah nam je bilo jasno da će ova pjesma minutažom biti nešto duža i da se ovakva snažna molitva ne može i ne treba ukalupljivati u minute. Ovom pjevanom molitvom želimo da Njegova riječ još snažnije dopre do svake osobe koja će ju slušati i da se u Duhu pjesme čuje i osjeti snažna molitva te sila i snaga imena Isus. 

Pjesma Kralj Isus dala je završni pečat našem prvom albumu koji nam uskoro izlazi. U tome su nam pomogli i naši dragi prijatelji koji su nam i stalni suradnici tijekom cijelog procesa stvaranja našeg albuma: Ivan Škunca, Mario Klarić, Dario Sabo, br. Filip Vukina, Josip Ninković, vlč. Ivan Seletković, Ivan Ojdanić, ''Nova Eva'', ''WorshipVision Croatia'', fra Stjepan Brčina, fra Ivan M. Lotar te svi oni koji su nam na bilo koji drugi način pomogli i pratili nas molitvom, posebno naša Evangelizacijska zajednica ''Sveti Duh''.

Ovaj album za nas ima posebno i osobno značenje jer je kroz njega prikazan naš put i rast u vjeri i njime prvenstveno želimo dati hvalu i slavu Bogu. Zahvalne smo što imamo čast služiti Gospodinu i slaviti ga preko talenata koje nam je dao, a to je glazba. Upravo kroz glazbu i molitvu snažno ćemo ga slaviti i kroz nadolazeći ''duhovni'' lipanj. Dosad najveći duhovni koncert u Hrvatskoj, Progledaj srcem, održat će se 4. lipnja na Stadionu Maksimir. Dana 11. lipnja je 4. Antunovski hod mladih na kojem će mnoštvo mladih hodati od svetišta svetog Antuna Padovanskog u Sesvetskim Selima do svetišta svetog Antuna Padovanskog na Svetom Duhu. Organizator Antunovskog hoda je fra Stjepan Brčina, a cjelodnevni će hod i program završiti klanjanjem pred Presvetim Oltarskim Sakramentom, nakon kojeg ćemo kao slavljenički tim Evangelizacijske zajednice Sveti Duh imati i završno slavljenje. Nakon Antunovskog hoda, 19. lipnja, u Rijeci, u svetištu Majke Božje Trsatske na Trsatu održat će se veliki slavljenički koncert humanitarnog karaktera: Rijeka milosti 3.

Ovim putem pozivamo sve da se odazovu kako bi u zajedništvu slavili i klicali Njegovu svetom imenu!

''Na ogrtač, o boku, napisano mu ime: 'Kralj kraljeva i Gospodar gospodara'.'' (Otk 19,16)

Poslušajte ovu predivnu pjesmu!
 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Glazba

Još iz rubrike: