Odgoda koncerta Progledaj srcem - uskoro novi datum!

Odgoda koncerta Progledaj srcem - uskoro novi datum!

Zadrži ulaznicu i podrži Laudato TV

odgodjeno_slika_media-(2).jpg
Objavljeno:
 
01.07.2020 10:03

Dragi naši,

Proteklo vrijeme uzrokovano Covid-19 virusom za sve nas bilo je posebno izazovno i svi smo s veseljem dočekali povoljnu epidemiološku situaciju i popuštanje mjera. Tijekom tog razdoblja promišljali smo, pratili i planirali nastavak promocije, pripreme i provedbe koncerta ovogodišnjeg koncerta Progledaj srcem.

Ipak unatoč velikom trudu, dobroj volji, molitvi i želji svih nas da se okupimo #ZajednoZaLaudatoTv 10. listopada 2020. u Areni Zagreb na najvećem hrvatskom glazbenom događaju suvremene duhovne glazbe, zbog novih okolnosti i epidemiološke situacije donijeli smo tešku, ali vjerujemo jedinu ispravnu i odgovornu odluku za zdravlje svih nas - onu o ODGODI ovogodišnjeg koncerta. Ova odluka nije nas obeshrabrila, tako je naš vrijedni tim već u dogovorima za novi datum kojeg ćemo vam uskoro s veseljem objaviti i nastaviti s organizacijom šestog koncerta “Progledaj srcem”.

Kao što vjerujemo znate, prihod od prodaje ulaznica ovog koncerta svake godine namijenjen je radu Laudato televizije, pa nam je tako svaka vaša ulaznica dragocjeni doprinos koji nam omogućava daljnje djelovanje i razvoj programa ove obiteljske televizije. Upravo tako i ove godine mnogi od vas kupnjom svojih ulaznica već su utkali svoj dio potpore i podrške u rad LTV-a. Bez vašeg doprinosa, podrške, molitve i vjere u nas, kao i predanog rada svih naših djelatnika, mnogo toga do sada ne bi bilo moguće.

Sve ulaznice vrijedit će i za novi datum koncert stoga vas pozivamo da svoje ulaznice zadržite, sačuvate i iskoristite za dolazak na novi datum koncerta i tako omogućite i podržite daljnji rad Laudato televizije. Svaka vaša ulaznica velika nam je pomoć i način koji nas, pa i ovako virtualno, okuplja #ZajednoZaLaudato. Ukoliko ipak odlučite ne zadržati ulaznicu, svoje pravo na povrat možete ostvariti na prodajnom mjestu na kojem ste kupili ulaznicu uz predočenje ulaznica do 30.7.2020. ili ukoliko ste ulaznice kupili online na www.eventim.hr, povrat možete zatražiti slanjem e-mail zahtjeva na info@eventim.hr do 30.7.2020., a u zahtjevu je potrebno navesti ID narudžbe.  

Unaprijed zahvaljujemo svima onima koji će svoje ulaznice čuvati do idućeg susreta, kada ćemo opet zajedno “Progledati srcem”!

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Progledaj srcem