Slušajte ''Arena Zagreb live Progledaj srcem'' online!

Slušajte ''Arena Zagreb live Progledaj srcem'' online!

Od sada album možete slušati putem glazbenih online servisa.

ps-arena.jpg
Objavljeno:
 
07.03.2020 10:07

Zvuk i ozračje najvećeg duhovno-glazbenog spektakla u Hrvatskoj održanog 2019. godine u Areni u organizaciji Laudata od sada možete slušati i putem glazbenih online servisa.
 
Album ''Arena Zagreb live Progledaj srcem'', koji sadrži 18 pjesama meditaciju vlč. Borisa Jozića i molitvu za domovinu fra Joze Grbeša, pronađite na Deezeru, Spotifyu, Saavanu, Akazoou, Itunesu, Amazon i YouTube music.
 
Podsjećamo da album možete nabaviti u web shopu i prodajnim mjestima Galerije Laudato po cijeni od 70,00 kn.

 
O ''Arena Zagreb live Progledaj srcem''
 
Glazbenu produkciju i uredništvo potpisuju Goran Kovačić, Zoran Švigir i Luka Kotlar. Uz orkestar i brojne izvođače s kojima je u glas te večeri pjevalo 18 tisuća posjetitelja na CD-u se mogu čuti Rafael Dropulić, Hanna Polhe i sestre Halužan, Alan Hržica i Ana Rucner, Zbor Mihovil, Redovnički band aid, fra Marin Karačić, grupe Emanuel i Božja pobjeda, sestre Palić i Toni Cetinski.
 
Podsjećamo da je album ''Arena Zagreb live Progledaj srcem'', nominiran za Porina, a hoće li ga osvojiti, saznat ćemo 27. ožujka 2020. godine.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Progledaj srcem