09.06.2022., 21:00
Fritaja sa smrčcima, teleći file s bobom i ljutikom
60 min
09.06.2022., 21:00

Jedan od sto najboljih svjetskih kuhara, Hrvoje Kroflin, vraća se u kuhinju Laudato TV-a. Pripremit će fritaju sa smrčcima, teleći file s bobom i ljutikom, a za desert kremu od vanilije sa šumskim jagodama i bazgom. Jelovnik je osmišljen kako bi oduševio gledatelje i glazbenog gosta Đanija Stipaničeva. Vina će birati sommelier Darko Lugarić.

Repriza:
Dan poslije u 15:15, subotom u 17:00 i srijedom u 12:05
Fotogalerija
29.01.2023. 17:00

Milozvučno poput stihova često zvuče jelovnici chefa Hrvoja Kroflina. Jedan takav priprema i u ovoj emisiji. Salatu od cvjetače, file kovača s čimulicama i krumpirom te krem sir s grilanim šljivama i puslicama okusit će gošća, operna pjevačica Antonela Malis.

15.01.2023. 17:00

U goste Karmeli dolazi glumac i pjevač Adam Končić. On će kušati škamp sa šljivama i s umakom koji mu priprema Hrvoje Kroflin. Chef kuhinje Laudato TV-a za gosta priprema i goveđi odrezak s celerom i žumberačkim tartufom.

01.01.2023. 17:25

I u novu godinu ekipa kulinarske emisije ulazi s dobrim željama i dobre volje. Za to će se pobrinuti pjevač Mate Bulić, a za svečani objed chef Hrvoje Kroflin. Od naoko jednostavnih namirnica napravit će vrhunska jela.

25.12.2022. 17:00

U božićnoj emisiji chef Hrvoje Kroflin prirema tradicionalna jela s pomakom.

04.12.2022. 17:00

Chef Hrvoje Kroflin priprema tatarski biftek, teleći file s vrganjima i kremom od čičoke te smokvenjak sa sladoledom od kvasine. U goste se veselo odazvao glazbenik Rajko Suhodolčan, koji će susret obogatiti pjesmom Hrvatskog zagorja.

20.11.2022. 17:00

Glazbenik Marko Tolja dolazi u goste chefu Hrvoju Kroflinu koji priprema pečeni celer s gljivama i umakom od maslaca, tuna steak s korabicom i pikantnim umakom te čokoladni tart sa sladoledom od mente.