U novom izdanju emisije Svi za stol, šef Tomislav Varga kuha za glazbenika Marka Vukesa. Na stolu će se naći rižoto od cikle za predjelo, odojak s ječmom i povrćem za glavno jelo te bundeva, bademi i med za desert.
U novom izdanju emisije Svi za stol, šef Tomislav Varga kuha za glazbenika Marka Vukesa. Na stolu će se naći rižoto od cikle za predjelo, odojak s ječmom i povrćem za glavno jelo te bundeva, bademi i med za desert.
U novom izdanju emisije Svi za stol, šef Tomislav Varga kuha za glazbenika Marka Vukesa. Na stolu će se naći rižoto od cikle za predjelo, odojak s ječmom i povrćem za glavno jelo te bundeva, bademi i med za desert.
U novoj emisiji chef Tomislav Varga kuha za mladu sopranisticu Josie Zec. Na stolu će se naći junetina s mandarinom i cikorijom za predjelo, janjeći kotleti s pistacijom za glavno jelo te kuhane kruške s bučom i vanilijom za desert.
Antonio Culej mladi je kršćanski evangelizator koji će nam se predstaviti sa svojim autorskim pjesmama. Za njega chef Tomislav Varga priprema riblji jelovnik.
Klapa Cesarice, koja na glazbenoj sceni djeluje više od 30 godina, zapjevat će u novoj emisiji.
Gosti nove emisije su Ružica Vrbanić i Slavko Nedić, otac i kći, koji će izvesti pjesme "Život je dragocjen", "Moj Gospodine" i "Svjetlo svijeta".
U kuhinji chefa Hrvoja Kroflina pripremaju se škampi s bistrom juhom od kruške i kavijarom za predjelo, leđa od jelena s koštanom srži, češnjakom i bobom za glavno jelo te sladoled od čokolade s tapioka pudingom i kandiranim trubačama za desert.