17.04.2022., 21:05
Uskrs s Vladimirom Kočišem Zecom
60 min
17.04.2022., 21:05

Dobra stara vremena i puno dobre volje u goste donosi Vladimir Kočiš Zec. Na meniju su ajngemahtec, pačji batak s kremama od lješnjaka i špinata te topli mousse od čokolade. S ljubavlju je kuhao Tomislav Jančić.

Repriza: četvrtak u 21:05
Fotogalerija
01.06.2025. 17:10

Chef Hrvoje Kroflin donosi proljetni jelovnik koji uključuje salatu od divljih šparoga, rižoto s medvjeđim lukom i škampima te raviole od čičoke s crnim lješnjakom.

18.05.2025. 17:10

Iz Solina u naš studio dolazi mlada talentirana glazbenica Filomena Puljiz koja će nam se predstaviti pjesmom kojom je nastupila na Dori.

04.05.2025. 22:00

Obiteljski bend ''Parmachy'' novi su gosti emisije koji će uživati u specijalitetima chefa Hrvoja Kroflina. Na jelovniku će se naći kreativna jela poput tjestenine punjene kremom od čičoke, telećeg filea s keljom, te kruške s bijelom čokoladom.

20.04.2025. 17:10

U uskrsnu emisiju dolazi Nina Badrić koja je proslavila 30 godina glazbene karijere.

06.04.2025. 17:10

Emisija donosi nove recepte chefa Tomislava Varge. Na jelovniku su ječam kuhan u vinu s vrganjima, pjenom od krumpira i vlascem, riba kovač s komoračem te tekuća bijela čokolada s borovnicama i mentom. Glazbeni gost je Luka Balvan. 

23.03.2025. 17:10

Chef Hrvoje Kroflin donosi nove zanimljive recepte. Na jelovniku će se naći usoljena guščja jetra s kamilicom i kremom od graha, divlji jelen s kvinojom, keljom i čičokom te domaća štrudla od jabuke s umakom od vanilije.