17.04.2022., 21:05
Uskrs s Vladimirom Kočišem Zecom
60 min
17.04.2022., 21:05

Dobra stara vremena i puno dobre volje u goste donosi Vladimir Kočiš Zec. Na meniju su ajngemahtec, pačji batak s kremama od lješnjaka i špinata te topli mousse od čokolade. S ljubavlju je kuhao Tomislav Jančić.

Repriza: četvrtak u 21:05
Fotogalerija
04.05.2025. 22:00

Obiteljski bend ''Parmachy'' novi su gosti emisije koji će uživati u specijalitetima chefa Hrvoja Kroflina. Na jelovniku će se naći kreativna jela poput tjestenine punjene kremom od čičoke, telećeg filea s keljom, te kruške s bijelom čokoladom.

20.04.2025. 17:10

U uskrsnu emisiju dolazi Nina Badrić koja je proslavila 30 godina glazbene karijere.

06.04.2025. 17:10

Emisija donosi nove recepte chefa Tomislava Varge. Na jelovniku su ječam kuhan u vinu s vrganjima, pjenom od krumpira i vlascem, riba kovač s komoračem te tekuća bijela čokolada s borovnicama i mentom. Glazbeni gost je Luka Balvan. 

23.03.2025. 17:10

Chef Hrvoje Kroflin donosi nove zanimljive recepte. Na jelovniku će se naći usoljena guščja jetra s kamilicom i kremom od graha, divlji jelen s kvinojom, keljom i čičokom te domaća štrudla od jabuke s umakom od vanilije.

09.03.2025. 17:20

U novoj emisiji chef Hrvoje Kroflin kuha za mladog glazbenika Martina Kosovca koji je javnost osvojio svojim jedinstvenim vokalom. Na jelovniku će se naći dimljeni zubatac s korabicom, rolada od lista s crnim trubačama te više vrsta čokolade za desert.

23.02.2025. 17:10

Ivona i Marko mladi su kantautori akustične glazbe koji će se predstaviti autorskom pjesmom "Tvoj trag".