[Progledaj srcem 2022.] Nabavi ulaznice!

[Progledaj srcem 2022.] Nabavi ulaznice!

#progledajsrcem2022. ULAZNICE SU U PRODAJI

Autor
Laudato/F.P.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
24.11.2021 15:55

 

Osigurajte svoje ulaznice kod ovlaštenog prodavatelja Ulaznice.hr

Ulaznice su u prodaji na https://ulaznice.hr/web/event/38/9369

 

Sjeverna tribina gore – 120 kn

Sjeverna tribina dolje – 120 kn

Južna tribina – 120 kn

Teren, trava – 120 kn

 

Zapad gore – 150 kn

Zapad dolje – 170 kn

 

Invalidi pratnja – 100 kn

 

Djeca ispod 7 godina na sjevernoj i južnoj tribini imaju besplatan ulaz, ukoliko sjede u krilu roditelja. Ulaz na travnjak djeci ispod 7 godina je besplatan. Uz kupnju je na e-mail podrska@ulaznice.hr potrebno navesti datum rođenja djece kako bi im se izdala ulaznica gratis neophodna za ulazak na stadion.

Invalidi imaju pravo na besplatnu ulaznicu koju trebaju zatražiti na e-mail podrska@ulaznice.hr dok pratnja invalida ima pravo na ulaznicu po najpovoljnijoj cijeni odabirom opcije 'Invalidi – pratnja' pri kupnji.

 

 

Laudato TV, Gračanska 208/2, Zagreb

Galerija Laudato, Iblerov trg 10, Zagreb i Don Ive Prodana 11, Zadar

Molitvena zajednica 'Srce Isusovo', Palmotićeva 33, Zagreb

 

Oni koji su kupili karte za neodržani koncert 2020. god., svoje karte mogu zamijeniti za #progledajsrcem2022 po istoj cijeni putem e-pošte na adresu: podrska@ulaznice.hr.

Organizator koncerta „Progledaj srcem“ ovim putem ističe da je za koncert „Progledaj srcem“ jedini ovlašteni prodavatelj online servis Ulaznice.hr , prodajna mjesta u sustavu Ulaznice.hr i prodajna mjesta Laudato TV (Gračanska cesta 208/2, Zagreb), Galerije Laudato (Iblerov trg 10, Zagreb, Don Ive Prodana, Zadar) i Molitvena zajednica 'Srce Isusovo' (Palmotićeva 33, Zagreb).

 

Kako bi izbjegli možebitne neugodnosti prilikom kupnje karata, Organizator moli potencijalne kupce da slijede gornji naputak jer postoji mogućnost da s ulaznicama kupljenima preko neovlaštenih prodajnih kanala neće biti moguć ulaz na koncert!

 

Posjetitelji koncerta koji se ipak odluče kupiti ulaznicu putem drugih kanala, kupuju ulaznice na vlastitu odgovornost.

Organizator koncerta „Progledaj srcem“ ne odgovara za bilo kakve sporne situacije i nepravilnosti kod kupovine ulaznica na ilegalnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica za koncert „Progledaj srcem“, a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za koncert „Progledaj srcem“.

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Progledaj srcem

Još iz rubrike: