''PROGLEDAJ SRCEM'' NA STADIONU ''MAKSIMIR''!

''PROGLEDAJ SRCEM'' NA STADIONU ''MAKSIMIR''!

Duhovno-glazbeni spektakl 2022. vraća se jači i veći.

Autor
Laudato/F.P.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
20.02.2022 14:00

Najveći duhovno-glazbeni spektakl u regiji ''Progledaj srcem'' održat će se 4. lipnja 2022. godine u 20 sati na zagrebačkom stadionu ''Maksimir''. Ovaj megakoncert na kojemu pjevaju i sviraju najveća imena domaće duhovne glazbe, održat će se pred 44 000 ljudi. To je šesti ''Progledaj srcem'', čija je organizacija u ''Areni Zagreb'' zbog epidemiološke situacije 2020. god. morala biti odgođena. Sada se ''Progledaj srcem'' vraća još jači i veći na otvorenome, gdje će desetci tisuća ljudi biti ujedinjeni u slavljenju i molitvi. 

''Presretni smo i uzbuđeni što će se ovaj spektakl zajedništva, radosti i ljubavi prema Gospodinu održati na stadionu. To je prilika da nas bude još više zajedno. 'Progledaj srcem' više je od koncerta, jer na njemu se mijenjaju srca. To saznanje pomaže nam u ovako zahtjevnoj organizaciji u koju su uključeni brojni volonteri, i pokazuje nam svima da Bogu ništa nije nemoguće!'', izjavila je glavna organizatorica koncerta Ksenija Abramović

Ulaznice su u prodaji od srijede 24. 11. i mogu se nabaviti kod ovlaštenog prodavatelja na Ulaznice.hr i njhovim prodajnim mjestima te na prodajnim mjestima Laudato TV-a (Gračanska 208/2, Zagreb), u Galeriji Laudato (Iblerov trg 10, Zagreb i Don Ive Prodana 11, Zadar) i Molitvenoj zajednici ''Srce Isusovo'' (Palmotićeva 33, Zagreb). Ulaznice su u ranoj prodaji, tzv. ''early-bird karte'', dostupne već od 100 kuna za sjevernu i južnu tribinu, 120 kn za travnati teren te 140 kn za zapadnu tribinu gore.

Onima koji su kupili karte za neodržani koncert 2020. god., organizacija koncerta ''Progledaj srcem'' zahvaljuje na podršci te ih poziva da ih zamijene po istoj cijeni putem e-pošte: podrska@ulaznice.hr.

Ulaznice kupljene putem sustava Eventim.hr uz predočenje koda mogu se zamijeniti za ulaznice u sustavu Ulaznice.hr po istoj cijeni. Ulaznice iz partera bit će zamijenjene za ulazak na travnati teren ispred pozornice, a tribine će se zamijeniti za tribine na zapadu stadiona.

Koncert će se održati prema svim pravilima aktualnih epidemioloških mjera.

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Progledaj srcem

Još iz rubrike: