''Progledaj srcem! Neka vatra siđe!''

''Progledaj srcem! Neka vatra siđe!''

Laudato TV, nedjeljom od 4. lipnja u 20:20.

Autor
Laudato/V.C.V./G.O.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
23.06.2023 10:58

 

Prvi veliki molitveni dan Progledaj srcem! Neka vatra siđe! oduševio je 17 000 posjetitelja koji su toga dana bili na događaju u Areni Zagreb. Cjelodnevni duhovni program obuhvaćao je molitvu, nagovore duhovnika i slavljenje. Sudjelovali su fra Ivan Matić uz glazbenu pratnju Mateja Galića, fra Stjepan Brčina i Amorose, vlč. Dražen Radigović i Božja slava band te don Mijo Grozdanić i Emanuel. Prvi dio programa Laudato TV prikazat će kroz četiri nedjelje dok će večernji dio biti prikazan u jesenskoj programskoj shemi. U nedjelju 4. lipnja gledatelji mogu pogledati duhovni nagovor fra Ivana Matića na temu mira. Glazbeno je nagovor animirao Matej Galić.

Nagovor ''Duhovno buđenje i predanje'' fra Stjepana Brčine u pratnji Amorosa na rasporedu je 11. lipnja, u nedjelju 18. lipnja bit će emitirana snimka s nagovorom vlč. Dražena Radigovića na temu ozdravljenja s glazbenom pratnjom Božja slava banda, a 25. lipnja slijedi nagovor ''Predanje Duhu Svetom'' don Mije Grozdanića u pratnji benda Emanuel.

fotka

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Progledaj srcem

Još iz rubrike: