Besplatan ulaz – mala djeca i osobe s invaliditetom

Besplatan ulaz – mala djeca i osobe s invaliditetom

Za djecu mlađu od 7 god. i osobe u invalidskim kolicima, neophodno je zatražiti besplatnu ulaznicu na podrska@ulaznice.hr

Autor
Laudato/V.C.V.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
27.05.2022 11:00

 

Djeca mlađa od 7 godina na sjevernoj i južnoj tribini imaju besplatan ulaz ako sjede u krilu roditelja. Ulaz na travnjak djeci mlađoj od 7 godina besplatan je. Uz kupnju, na adresu e-pošte: podrska@ulaznice.hr potrebno je navesti datum rođenja djece kako bi im se izdala besplatna ulaznica neophodna za ulazak na stadion.

Osobe u invalidskim kolicima imaju pravo na besplatnu ulaznicu koja je neophodna za ulazak na stadion i potrebno ju je zatražiti na adresu e-pošte: podrska@ulaznice.hr, dok pratnja osobe u invalidskim kolicima ima pravo na ulaznicu po najpovoljnijoj cijeni odabirom opcije Invalidi – pratnja pri kupnji: https://ulaznice.hr/web/event-browse/38/9369.

Ulaz na koncert za osobe s invaliditetom bit će pristupačan i posebno označen kao ''Ulaz za osobe s invaliditetom'' sa zapadne strane stadiona.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Progledaj srcem

Još iz rubrike: