Duhovna obnova i slavljenje Progledaj srcem 2024.

Duhovna obnova i slavljenje Progledaj srcem 2024.

Deset godina od prvog održavanja koncerta novi je na rasporedu 25. 5. 2024. Duhovna obnova u 18 sati, slavljenički koncert u 20 sati.

Autor
Laudato/V.C.V.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
25.02.2024 09:20

 

''Progledaj srcem'' 2024. počinje duhovnim programom u 18 sati.

Laudato TV u 2024. obilježit će deset godina od prvog ''Progledaj srcem''. Događaj koji je započeo kao koncert podrške za pokretanje prve katoličke televizije širio se tijekom godina iz dvorane u dvoranu, napunio je stadion s više od 50 000 posjetitelja i organiziran je cjelodnevni program na veliki molitveni dan.

Ovogodišnji ''Progledaj srcem'' donijet će ponovno nešto novo. U Areni Zagreb bit će organizirana duhovna obnova koja počinje u 18 sati. Započet će ju don Damir Stojić i Božja pobjeda, a u 19 sati dolaze p. Sebastian Šujević i Alan Hržica.

Slavljenje je na rasporedu od 20 sati. Ulaznica vrijedi za oba događaja.

Donje tribine rasprodane su još prošle godine, a ostatak ulaznica na gornjoj tribini i parteru u prodaji su u sustavu Eventim, prodajnim mjestima TisakMedije, Petrola i galerija Laudato.

Progledajmo srcem i 2024.!

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Progledaj srcem

Još iz rubrike: