Glazbena emisija Laudato televizije: 'Progledaj srcem – sve ove godine' ispred ekrana okupila više od 200 000 srca

Glazbena emisija Laudato televizije: 'Progledaj srcem – sve ove godine' ispred ekrana okupila više od 200 000 srca

Prijenos ove posebne emisije dosegnuo je 40 000 srca gledatelja ispred televizijskih ekrana (AGB Nielsen) i 155 000 na društvenim mrežama.

Autor
Laudato/J.R.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
19.10.2020 09:51

Glazbena emisija Laudato televizije: 'Progledaj srcem  sve ove godine' okupila je ispred ekrana i na društvenim mrežama 200 000 srca. Prijenos ove posebne emisije dosegnuo je 40 000 srca gledatelja ispred televizijskih ekrana (AGB Nielsen) i 155 000 na društvenim mrežama.

U bogatom cjelovečernjem programu gledatelji su uživali u studijskim izvedbama glazbenika: Alan Hržice, Zvonimira Kalića, sestara Halužan i Palić; gostovanjima i javljanjima drugih poznatih hrvatskih izvođača duhovne glazbe; u svjedočanstvima sudionika, razgovorima s duhovnicima, posjetiteljima, organizatorima, kao i videopresjecima najupečatljivijih trenutaka proteklih pet koncerata.

'Progledaj srcem' najveći je koncert suvremene duhovne glazbe u Hrvatskoj, koji od 2014. okuplja sve generacije Dobrog, Istinitog i Lijepog. U samo pet godina koncert je od 2000 posjetitelja prve godine prepunio 3 dvorane i došao do Arene Zagreb, gdje je prošle godine više od 18 000 srca slavilo, pjevalo, molilo i veselilo se zajedno. Ove je godine zbog epidemiološke situacije na dan odgođenog koncerta studijsko glazbeno izdanje barem privremeno zamijenilo ono koncertno i ispred ekrana ujedinilo gledatelje iz cijeloga svijeta.

– Vjerujemo da ćemo uskoro moći najaviti novi datum 6. koncerta 'Progledaj srcem', kada to epidemiološka situacija dopusti. Punim srcima nastavimo zajedništvo uz program Laudato televizije, jer mnogo je toga zanimljivog do kraja godine pred nama – rekla je direktorica Laudato televizije Ksenija Abramović.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Progledaj srcem