I donja tribina za ''Progledaj srcem'' 24. 5. rasprodana!

I donja tribina za ''Progledaj srcem'' 24. 5. rasprodana!

Veliko zanimanje za dvodnevni duhovno-glazbeni spektakl ne jenjava, u prodaju puštene i gornje tribine.

Autor
Laudato/V.C.V.
Fotograf
Andrej Bunić
Objavljeno:
 
24.05.2024 07:25

 

Nakon što je tri mjeseca unaprijed rasprodana dvorana za ''Progledaj srcem'' na dan 25. 5., Laudato televizija organizirala je dodatni dan, u petak 24. 5. 2024.. Veliko zanimanje za ovaj događaj i dalje traje, prodana je donja tribina i danas je u prodaju puštena i gornja tribina. S dva dana duhovne obnove i slavljenja Gospodina u Areni Zagreb Laudato TV obilježava deset godina od prvog koncerta ''Progledaj srcem''. Davne 2014. ovaj projekt započeo je kao koncert podrške osnivanju prve katoličke televizije, a danas je izrastao u najveći duhovno-glazbeni spektakl u ovom dijelu Europe.

''Progledaj srcem'' svakim je izdanjem rastao brojem posjetitelja, izvođača i sadržajem. Vrhunac je bio povijesni događaj na maksimirskom stadionu 2022., kada se okupilo više od 50 000 ljudi, dok je prošle godine organiziran cjelodnevni duhovni program, a svoje svjedočanstvo iznio je i poznati američki glumac Jim Caviezel. Ove godine slavljenički ''Progledaj srcem'' podrazumijeva duhovnu obnovu i slavljenje koje će u dva dana okupiti 37 000 posjetitelja.

U petak u duhovnom programu sudjeluju vlč. Dražen Radigović i Božja slava band te p. Sebastijan Šujević i Alan Hržica, dok su u subotu na rasporedu don Damir Stojić i Božja pobjeda te ponovno p. Sebastijan Šujević i Alan Hržica. U slavljenju oba dana sudjeluju: fra Marin Karačić, sestre Palić, Amorose, Matej Galić, fra Ivan Matić, Božja slava band, Vanessa Mioč, Ivana i Marija Husar, Rafael Dropulić Rafo, Stijepo Gleđ Markos i Zvonimir Kalić. Molitvu u slavljenju predvodi don Mijo Grozdanić, a slavljeničkim bendom ravna Goran Kovačić. Oba dana program počinje u 18 sati.

Roditelji putem ONLINE OBRASCA djecu mogu prijaviti za igraonicu ''Superknjiga'' koja će biti organizirana za ograničeni broj prijavljenih.  

Ulaznice potražite na prodajnim mjestima Tisak Media, Petrolagalerija Laudato ili ih kupite online u sustavu Eventimhttps://www.eventim.hr/hr/izvodjac/progledaj-srcem-2532/profile.html.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Progledaj srcem

Još iz rubrike: