Izniman interes za ''Progledaj srcem: Neka vatra siđe!''

Izniman interes za ''Progledaj srcem: Neka vatra siđe!''

Ulaznice za parter i donje tribine u Areni Zagreb rasprodane su.

Autor
Laudato/V.C.V./F.P.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
14.02.2023 12:39

 

Izniman interes posjetitelja vlada za ovogodišnji ''Progledaj srcem: Neka vatra siđe!'' Ulaznice za parter i donje tribine rasprodane su, a danas su u prodaju puštene i gornje tribine. Ulaznice po povoljnijoj cijeni zainteresirani mogu kupiti još samo danas, a od sutra su u prodaji po redovnoj cijeni. Na TOP 10 listi događanja na Eventimu, koji je uz galerije Laudato jedini ovlašteni prodavatelj ulaznica, 'Progledaj srcem: Neka vatra siđe!'' na prvom je mjestu.

Podsjetimo, za razliku od dosadašnjih koncerata ''Progledaj srcem'', 27. svibnja 2023. bit će organiziran veliki molitveni dan u Areni Zagreb pred više od 17 000 posjetitelja. U cjelodnevnom duhovnom programu, koji počinje u 14 sati, sudjeluju fra Ivan Matić i Matej Galić, fra Stjepan Brčina i Amorose, vlč. Dražen Radigović i Božja slava band te don Mijo Grozdanić i Emanuel. Organizatori kao posebnog gosta dovode američkog glumca Jima Caviezela. Voditelj je Marin Periš. Tijekom događaja bit će organiziran i poseban program za djecu. U dječjoj igraonici od 14 do 21 sat održat će se premijerna projekcija svjetski poznate crtane serije Superknjiga, igra i druženje s junakom Gizmom. Zainteresirani roditelji djece između 4 i 10 godina mogu se prijaviti na kontakt@laudato.hr.  

Organizatori ovog događaja, Laudato TV i Udruga ''Ime dobrote'', prošle su godine napunili maksimirski stadion s više od 50 000 ljudi, a prema gore navedenome i u 2023. godini jamče događaj za pamćenje.  

ps23

ps23

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Progledaj srcem

Još iz rubrike: