Počela gradnja pozornice ''Progledaj srcem''

Počela gradnja pozornice ''Progledaj srcem''

Prvi put u Hrvatskoj, postavljanje koncertne pozornice gledatelji mogu pratiti uživo, u programu Laudato TV-a.

Autor
Laudato/V.C.V.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
27.05.2022 15:55

 

Produkcija koncerta ''Progledaj srcem'' ušla je jutros na Stadion "Maksimir" u Zagrebu. Devet dana gradit će se pozornica na kojoj će uz 17 izvođača nastupiti gotovo stotinu glazbenika. Prvi put u Hrvatskoj, postavljanje koncertne pozornice gledatelji mogu pratiti uživo, svakodnevno u 14:50 sati u programu Laudato TV-a, odakle će se organizatori javljati s najnovijim informacijama. U organizaciji šestog ''Progledaj srcem'' sudjeluje 1200 akreditiranih ljudi od kojih je 200 volontera, dok je očekivani broj posjetitelja više od 50 tisuća. Tribine su od ranije rasprodane, ali ulaznica za teren još ima dovoljno i organizatori pozivaju da se travnjak ispuni do posljednjeg mjesta. Ulaznice se po cijeni od 120 kn prodaju u sustavu Ulaznice.hr. Organizatori su izdali i preporuke za posjetitelje, među kojima i one da je dopušten unos tronožaca za sjedenje, kišobrana na rasklapanje za zaštitu od sunca, vode i dr.

Pretprogram za posjetitelje, posebno one koji dolaze organizirano u grupama iz svih krajeva Hrvatske, ali i inozemstva, počinje u 15 sati, a koncert i službeni program u 20 sati. Izvođači su Alan Hržica, Amorose, Božja pobjeda, Božja Slava band, Emanuel, fra Ivan Matić, fra Marin Karačić, klapa ''Sveti Juraj'' HRM-a, Rafael Dropulić Rafo, sestre Halužan, sestre Husar, sestre Palić, Toni Cetinski, Vanessa Mioč i zbor "Mihovil". Voditelj je Marin Periš. Orkestrom ravna Goran Kovačić, redatelj videoprijenosa je Ivan Miladinov, a light-dizajn vodi Sven Kučinić.

Ovog vikenda počinju i probe izvođača koji će se s novostima javljati u specijalnoj emisiji ''Progledaj srcem'' svaki dan od ponedjeljka, u 18 sati u programu Laudato TV-a te putem live streama na društvenim mrežama.

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Progledaj srcem

Još iz rubrike: