Rasprodana Arena za Progledaj srcem 25. 5. 2024.! Novi datum – 24. 5. 2024.

Rasprodana Arena za Progledaj srcem 25. 5. 2024.! Novi datum – 24. 5. 2024.

Veliko zanimanje za ''Progledaj srcem'' uslijedilo je odmah po završetku prošlogodišnjeg slavljenja ''Neka vatra siđe!'' Rasprodana je prva Arena za 25. 5. 2024.!

Autor
Laudato/F.P.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
02.04.2024 10:40

 

"Novi datum je dan ranije – petak, 24. 5. 2024. Program započinje duhovnom obnovom u 18 sati. Duhovnu obnovu vodit će vlč. Dražen Radigović i Božja slava band, a u 19 sati, i prvi i drugi dan, pater Sebastian Šujević i Alan Hržica.

Duhovnu obnovu u 18 sati u subotu (25. 5. 2024.) predvodi don Damir StojićBožjom pobjedom. Slavljenje je ponovno na rasporedu od 20 sati. 
 
U slavljenju oba dana sudjeluju: Alan Hržica, Amorose, Božja slava band, fra Ivan Matić, fra Marin Karačić, Ivana i Marija Husar, Matej Galić, Rafael Dropulić Rafo, Sestre Palić, Stijepo Gleđ Markos, Vanessa Mioč, Zvonimir Kalić. Molitvu u slavljenju predvodi don Mijo Grozdanić. Slavljeničkim bendom ravna Goran Kovačić. Voditelj programa je Marin Periš.
 
Zahvalni smo svima koji su kupili ulaznice za prvi datum i time podržali rad Laudato televizije, a ujedno i omogućili da otvorimo i drugi dan. Prikazujemo dragome Bogu cijeli ovaj projekt da Duh Sveti vodi sve nas, a ponajviše izvođače, svećenike i slavitelje", obavijestila je direktorica Laudato televizije i izvršna producentica koncerta Ksenija Abramović. 

Poveznica za ulaznice: https://www.eventim.hr/hr/izvodjac/progledaj-srcem-2532/profile.html.

*Ako netko želi zamijeniti svoje ulaznice za drugi dan jer iz opravdanog razloga ne može doći u subotu 25. 5. 2024., može to učiniti putem e-pošte na adresu: info@eventim.hr

Svi oni koji su kupili ulaznice u parteru za ''Progledaj srcem'' 25. 5., ako žele, mogu ih zamijeniti za Fan pit po istoj cijeni. Potrebno je javiti se na info@eventim.hr i zatražiti zamjenu. U sadržaju e-poruke potrebno je navesti ID narudžbe ili poslati prikaz ulaznica za koje se želi zamjena.

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Progledaj srcem

Još iz rubrike: