Sveti Otac uputio pozdrave sudionicima koncerta "Progledaj srcem"

Sveti Otac uputio pozdrave sudionicima koncerta "Progledaj srcem"

Papa Franjo primio je s oduševljenjem vijest o Duhovskom bdjenju kroz molitvu i glazbu koje će se održati na koncertu "Progledaj srcem" 4. lipnja 2022. u glavnom gradu Republike Hrvatske.

Autor
Laudato/V.C.V.
Fotograf
pixabay.com
Objavljeno:
 
02.06.2022 20:37

 

Papa Franjo primio je s oduševljenjem vijest o Duhovskom bdjenju kroz molitvu i glazbu koje će se održati na koncertu "Progledaj srcem" 4. lipnja 2022. u glavnom gradu Republike Hrvatske, izvijestio je u subotu 28. svibnja državni tajnik Njegove Stolice, kardinal Pietro Parolin.

Pismo s pozdravima i riječima Svetog Oca upućenih sudionicima duhovno-glazbenog koncerta "Progledaj srcem", bit će pročitano na samom događaju u subotu 4. 6., uoči početka događaja u 20 sati na Stadionu "Maksimir", koji se u organizaciji Laudato TV-a treba održati pred 50 000 ljudi.

Koncert suvremene duhovne glazbe "Progledaj srcem" šesti je, i ove se godine prvi put održava na otvorenome. Među 17 izvođača, u glavnom programu imena su koja su ostavila značajan trag u hrvatskoj duhovnoj glazbenoj sceni, sudjeluje više od 1200 ljudi u organizaciji, 200 volontera te gotovo 100 glazbenika na pozornici. Ususret koncertu, na stadionu je organiziran i duhovno-molitveni pretprogram kao priprema za svetkovinu Duhova u koju sudionici ulaze ovim koncertom slavljenja.

 

PS

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Progledaj srcem

Još iz rubrike: