Veliko zanimanje za Progledaj srcem 2024.

Veliko zanimanje za Progledaj srcem 2024.

Nakon rasprodane donje tribine sedam mjeseci prije datuma održavanja, u prodaju puštene ostale ulaznice.

Autor
Laudato/V.C.V./F.P.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
19.10.2023 11:20

 

Veliko je zanimanje za koncert ''Progledaj srcem'' 2024. Organizatori su sedam mjeseci prije događaja rasprodali donju tribinu te u prodaju danas puštaju ulaznice za gornju tribinu. Najveći koncert suvremene duhovne glazbe svakim izdanjem okuplja posjetitelje i puni dvorane, a ovaj predstojeći koji se u Areni Zagreb održava 25. svibnja 2024. godine, ponovno je poseban. Naime, radi se o velikoj obljetnici, koncertu koji se održava deset godina od prvog koncerta ''Progledaj srcem''. Sve je započelo 2014. malim koncertom koji je bio podrška osnivanju prve obiteljske televizije u Hrvatskoj, Laudato TV-a. Širio se iz godine u godinu, privlačeći sve više posjetitelja i puneći sve veće dvorane. Od prvog koncerta u nekadašnjem Hypo centru, preko Doma sportova, Cibone i Arene Zagreb, kulminirao je koncertom na maksimirskom stadionu okupivši 50 000 posjetitelja. U 2023. godini Laudato televizija organizirala je prvi veliki Molitveni dan u Areni Zagreb na koji je doveo svjetski poznatog gosta, američkog glumca Jima Caviezela. Za obljetnicu 2024. godine organizatori ponovno pripremaju iznenađenja i veliko slavlje.

– Presretni smo što ljudi vole dolaziti na ''Progledaj srcem'' i zahvalni što nam toliko vjeruju da žele osigurati svoje mjesto u dvorani i prije objave detaljnog programa. To nam je veliki poticaj da svaki put donosimo ne nužno nešto novo, nego nešto više što će ljudima osigurati dublje iskustvo. To je iskustvo radosti, blizine Boga i čovjeka te da ćemo s ovog događaja, i posjetitelji i mi u organizaciji, izaći kao bolji ljudi. I prenijeti taj tako potreban mir, nadam se, u svoju svakodnevicu – izjavila je izvršna producentica koncerta i direktorica Laudato TV-a Ksenija Abramović

Uz ''Progledaj srcem'' Laudato TV organizira još jedan veliki koncert, Domu mom. Ovaj koncert domoljubne glazbe održat će se 13. siječnja 2024. također u Areni Zagreb i prvi put okuplja više od 20 velikih glazbenih imena i neke od najboljih instrumentalista koje Hrvatska ima. Nastupit će: Mate Bulić, Zorica Kondža, Opća opasnost, Najbolji hrvatski tamburaši, Dražen Zečić, Tiho Orlić, Meri Cetinić, Đani Stipaničev, klapa Cambi, Dražen Žanko, Marko Škugor, Zaprešić Boys, kvartet Gubec i Rajko Suhodolčan, Ana Žagar i Ličke drvosječe, klapa Cesarice, Vokalisti trogirske katedrale i Ante Gelo band, a u najavi su i druga imena koja će se uskoro pridružiti ovom koncertu godine.

Ulaznice za oba događaja dostupne su na Eventim.hr i u Galerijama Laudato.

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Progledaj srcem

Još iz rubrike: