Zahvala svim sudionicima 'Progledaj srcem' i GNK-u Dinamo

Zahvala svim sudionicima 'Progledaj srcem' i GNK-u Dinamo

Organizacijski tim 'Progledaj srcem' i izvršna producentica koncerta, gđa Ksenija Abramović, uputili su javnu zahvalu svim sudionicima, posjetiteljima, partnerima i moliteljima te GNK-u Dinamo koji je ustupio Stadion Maksimir za održavanje duhovno-glazbenog koncerta 4. lipnja 2022.

Autor
Laudato/V.C.V.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
13.06.2022 07:29

 

Festival molitve, glazbe i zajedništva za 50 000 ljudi ne bi bio moguć bez pomoći i podrške brojnih prijatelja i suradnika koji su u pripremi, organizaciji i na samom događaju sudjelovali. Organizator 'Progledaj srcem' svima im zahvaljuje. 

U molitvenoj pripremi sudjelovalo je 5000 ljudi, brojni redovnici, redovnice zagrebačkog Samostana svete Klare, župnici, ispovjednici, članovi molitvenih zajednica, Molitvena zajednica 'Srce Isusovo', zajednica 'Dobri Pastir', članovi Katoličkog karizmatskog pokreta obnove u Duhu Svetom, Zagovorna mreža Hrvatske, 25 ispovjednika koji su četiri sata ispovijedali, slavljenički timovi i svećenici u pretprogramu: fra Ivan Matić, vlč. Ivica Tolla, vlč. Dražen Radigović, duhovnik Laudato televizije, p. Marijan Zubak, kao i gledatelji te brojni znani i neznani prijatelji koji su 'Progledaj srcem' svojim molitvama pratili.

U samoj organizaciji predano je sudjelovalo više od 1200 ljudi, djelatnici Laudato televizije, 230 volontera, 100 glazbenika i izvođača na pozornici, djelatnici GNK-a Dinamo, medicinski tim 'Cromedic', koordinator produkcije Domagoj Pavin, medijski pokrovitelji, Večernji list, oglašivači, službeni pokrovitelji i partneri projekta. Suradnici u produkciji: tvrtke Eldra d.o.o., Gama studio d.o.o., redatelj videoprijenosa Ivan Miladinov i suradnici, dizajn rasvjete Sven Kučinić, Zoran Švigir iz tonskog studija 'Šišmiš', Valentino Juras iz 'JSS Juras Sound System'; Grip film i Mirnovec pirotehnika ponudili su vrhunsku kvalitetu usluge čiji se finalni rezultat s nestrpljenjem očekuje na snimci s koncerta 2. listopada 2022. u programu Laudato TV-a.

'Progledaj srcem' 4. lipnja 2022. svojim su dolaskom uveličali apostolski nuncij u RH, mons. Giorgio Lingua, predsjednik HBK-a, mons. Želimir Puljić, nadbiskup zagrebački, kardinal Josip Bozanić, pomoćni biskup Sofije i Plovdiva, mons. Rumen Ivanov Stanev, provincijal Hrvatske salezijanske provincije, don Tihomir Šutalo, provincijal hrvatske pokrajine Družbe Isusove, o. Dalibor Renić, provincijal Hrvatske provincije sv. Jeronima franjevaca konventualaca, fra Miljenko Hontić, rektor Nacionalnog svetištva sv. Josipa u Karlovcu, mons. Antun Sente ml., regionalni menadžer EWTN-a za srednjoistočnu Europu Iwo Bender, direktor programa EWTN Njemačka Martin Rothweiler, glavni urednik EWTN Polska Piotr Pietrus, glavni urednik Bonum TV-a Peter Jakab i mnogi dr.

''Ponosni smo i zahvalni što je na stadionu u glavnom gradu Hrvatske prvi put održan duhovno-molitveni program pred ovako velikim brojem ljudi, čime smo zajedno pokazali kako masovna okupljanja mogu proći bez incidenata i nereda, mirno i kulturno, u radosti i zajedništvu.

Maksimirski stadion jedan je od simbola hrvatskog nacionalnog jedinstva, što je nesumnjivo pomoglo u pozivu posjetiteljima da dođu u tako velikom broju i ispune prostor. Zahvaljujem Upravi GNK-a Dinamo što su nam maksimalno izašli ususret i ponudili gratis najam prostora te direktorici nabave Ivani Perić za pomoć u organizaciji i direktoru stadiona, g. Miljenku Sakomanu čiji su nam savjeti bili dragocjeni u pripremi koncerta. 

Najveća hvala svakome od 50 000 prisutnih posjetitelja koji su svojim dolaskom i kupnjom ulaznica najzaslužniji da 'Progledaj srcem' 4. lipnja 2022. ostane upisan u povijest Hrvatske. I u naša srca'' – izjavila je direktorica i izvršna producentica Ksenija Abramović
 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Progledaj srcem

Još iz rubrike: