Ulaznice za ''Progledaj srcem! Neka vatra siđe!''

Ulaznice za ''Progledaj srcem! Neka vatra siđe!''

Ulaznice za veliki molitveni dan u Areni Zagreb ''Progledaj srcem! Neka vatra siđe!'' dostupne su u prodaji u sustavu Eventim.hr, prodajnim mjestima Eventima (Petrol, Tisak Media) i galerijama Laudato.

Autor
Laudato/V.C.V./G.O.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
25.04.2023 22:59

 

Cijena ulaznica:

Tribina gore – 25 €

Tribina dolje – 25 €

Tribina dolje (ograničeni pogled) – 13 €

Parter (ograničeni pogled) – 13 €

Organizator događaja Progledaj srcem! Neka vatra siđe! ovim putem ističe da je za događaj jedini ovlašteni prodavatelj online servis Eventim.hr, prodajna mjesta u sustavu Eventim i galerije Laudato (Iblerov trg 10, Zagreb, Gračanska cesta 208/2, Zagreb, Don Ive Prodana 11, Zadar). Kako bi se izbjegle možebitne neugodnosti prilikom kupnje ulaznica, Organizator moli potencijalne kupce da slijede gornji naputak jer postoji mogućnost da s ulaznicama kupljenima preko neovlaštenih prodajnih kanala ne će biti moguć ulazak.  

Organizator ne odgovara za bilo kakve sporne situacije i nepravilnosti kod kupovine ulaznica na ilegalnom tržištu ili putem online servisa koji nisu ovlašteni za prodaju ulaznica za ''Progledaj srcem! Neka vatra siđe!'', a na kojima se u ponudi mogu pronaći ulaznice za ovaj događaj.

 

JIM

 

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Progledaj srcem

Još iz rubrike: