Lovac na čudesa

Svaka druga nedjelja
20:25
Lovac na čudesa

Dokumentarna serija Michaela O'Neilla koji putuje svetištima diljem svijeta

Putopisna serija EWTN-a gledatelje vodi mjestima ukazanja, svetaca i čudesa koja su se događala u povijesti Crkve. Michael O'Neill istražuje duboku pozadinu, povijest i duhovnost svetišta diljem svijeta, od Lurda, Asiza i Rima do Loreta, Guadalupe i New Orleansa.

O autoru

O'Neill je nagrađivani novinar, radijski i televizijski voditelj EWTN-a. Autor je popularne web stranice koja dokumentira lokacije na kojima su se događala čudesa. Diplomirao je na Sveučilištu Stanford i član je Američkog mariološkog društva te teološke komisije Međunarodne marijanske udruge.   

Repriza:
ponedjeljak 12:55, srijeda u 10:10, petak 12:20
11.02.2024. 20:25

Lovac na čudesa ovoga je puta posjetio San Giovanni Rotondo, grad u talijanskoj pokrajini Foggia, koji je postao naširoko poznat zbog sv. padre Pija.

28.01.2024. 20:25

Michael O'Neill odlazi u Napulj, mjesto u kojem se svake godine ponavlja jedno od najznamenitijih svjetskih čudesa. Tvrdo zgrušana krv biskupa i mučenika iz trećeg stoljeća, sv. Januarija, čuvana u relikvijaru, najedanput provrije i poprimi tekuće stanje.

14.01.2024. 20:25

Lovac na čudesa posjetio je bajkovito francusko mjesto Paray-le-Monial. Gospodin je upravo tamo objavio tajnu svoga Presvetog Srca redovnici sv. Margareti Mariji Alacoque, a sv. Claude la Colombiere, njezin ispovjednik i prijatelj, sve je prenio Svetom Ocu.

31.12.2023. 20:25

Michael O'Neill posjećuje talijanski grad Lanciano, mjesto najpoznatijeg euharistijskog čuda u povijesti katoličanstva: istinsko tijelo i krv Kristova vidljivo su se očitovali u posvećenoj hostiji.

17.12.2023. 20:25

Lovac na čudesa Michael O’Neill putuje u Lourd kako bi istražio pojedinosti iza čudesnih ukazanja Blažene Majke svetoj Bernardici Soubirous u malom francuskom gradiću smještenom uz rijeku Gavu.