Pita od puretine i mladog luka ukusno je jelo koje možete lako pripremiti kod kuće. Mljevena puretina, mladi luk, šampinjoni, češnjak, bijelo vino, kore za savijaču, jaja, kiselo vrhnje, mineralna voda i maslac potrebni su sastojci za pripremu ove lagane večere ili ručka uz gustu juhu.
KUHINJA SVETE HILDEGARDE
5 min
10.12.2023., 12:15
Repriza:
ponedjeljkom u 11:45, utorkom u 16:50, četvrtkom u 08:35, nedjeljom u 01:50
17.12.2023. 12:15
Na zimske mjesece podsjećaju nas 'jabuke u šlafruku'. U emisiji radimo palačinke s jabukama koje će nas podsjetiti na to jelo, uz, naravno, manje masnoće. Mogu se pripraviti za doručak, večeru ili kao desert.
10.12.2023. 12:15
Pita od puretine i mladog luka ukusno je jelo koje možete lako pripremiti kod kuće.
21.05.2023. 12:15
Kao ukusni ručak, predjelo ili lagana večera, šampinjoni su uvijek dobar izbor. Kako ih pripremiti zapečene i u skladu s preporukama svete Hildegarde, pokazat će Karmela Vukov-Colić.
07.05.2023. 12:15
Juha je predvodnica i dobar temelj svakog ručka, a to će pokazati i ova emisija. U Hildegardinoj kuhinji priprema se jedna od najdražih namirnica ove svetice, koromač ili komorač, kako ga nazivaju u pojedinim krajevima Hrvatske.
23.04.2023. 12:15
Tradicionalni recept s juga Italije našao je svoje mjesto i u ovoj kuhinji. Emisija pojašnjava kako zamijesiti pirove rezance te kako ih sljubiti s limunom. Ovaj recept donosi pravo proljeće, ali na tanjuru.
16.04.2023. 12:20
U emisiji pogledajte kako se pravi ukusan i lagan kuglof od limuna i pirovog brašna.