Počele probe izvođača za ''Progledaj srcem''

Počele probe izvođača za ''Progledaj srcem''

Gotovo stotinu glazbenika započelo je glazbene probe za duhovni i glazbeni događaj godine.

Autor
Laudato/V.C.V.
Fotograf
Laudato
Objavljeno:
 
29.05.2022 19:07

 

''Progledaj srcem'' u subotu otvara vrata Stadiona ''Maksimir'' za desetke tisuća posjetitelja, a od danas na glazbenim probama okuplja gotovo stotinu izvođača koji će do koncerta svakodnevno usavršavati nastupe. Orkestrom među kojim je 24 vrhunskih instrumentalista, ravna Goran Kovačić, a kreativni producent i koordinator programa je Luka Kotlar. U službenom dijelu programa ''Progledaj srcem'' nastupit će pojedinačno i u glazbenim suradnjama 17 izvođača, među kojima i jedan gost iznenađenja. Od ponedjeljka 31. 5. svakodnevno u 18 sati na Laudato TV-u pratit ćemo njihove dojmove, emocije i najave nastupa. U studiju na Jarunu, u dvorani crkve Svete Matere Slobode, repertoar usavršavaju i vježbaju: Alan Hržica, ''Amorose'', ''Božja pobjeda'', ''Božja Slava band'', ''Emanuel'', fra Ivan Matić, fra Marin Karačić, Rafael Dropulić Rafo, sestre Halužan, sestre Husar, sestre Palić, Toni Cetinski, Vanessa Mioč i zbor ''Mihovil''. Voditelji specijalne emisije ''Progledaj srcem'' su Daniel Vorih i Marin Periš.

Ulaznica za teren po 120 kn još ima. Organizator je izdao i preporuke posjetiteljima kako bi ulazak i boravak na stadionu protekao u redu i radosti kao i tijekom ranijih izdanja koncerta ''Progledaj srcem'', koji je ove godine s cjelodnevnim pretprogramom prerastao u pravi festival.

 

Fotogalerija

Jeste li ovaj mjesec uplatili za Laudato TV? Znate li da naš rad ovisi gotovo isključivo od donacija dobrih ljudi? Pridružite nam se u Klubu prijatelja!

Još iz rubrike: Progledaj srcem

Još iz rubrike: