Uskrsna emisija donosi desertnu poslasticu. U ''Kuhinji svete Hildegarde'' blagdanski objed bit će zaslađen čokoladnom souffle tortom s višnjama. Sretan Uskrs!
![](/sites/default/files/styles/main_slideshow_image_1900x720/public/2022-04/asdfja%C4%8Dlskdfj%C4%8Daslkdjf%C4%8Dlkasjfd.png?itok=ufuOByj1)
![](/sites/default/files/styles/emisija_content_slika_550x310_/public/2022-04/asdfja%C4%8Dlskdfj%C4%8Daslkdjf%C4%8Dlkasjfd.png?itok=A-uA2Ain)
Uskrsna emisija donosi desertnu poslasticu. U ''Kuhinji svete Hildegarde'' blagdanski objed bit će zaslađen čokoladnom souffle tortom s višnjama. Sretan Uskrs!
Na zimske mjesece podsjećaju nas 'jabuke u šlafruku'. U emisiji radimo palačinke s jabukama koje će nas podsjetiti na to jelo, uz, naravno, manje masnoće. Mogu se pripraviti za doručak, večeru ili kao desert.
Pita od puretine i mladog luka ukusno je jelo koje možete lako pripremiti kod kuće.
Kao ukusni ručak, predjelo ili lagana večera, šampinjoni su uvijek dobar izbor. Kako ih pripremiti zapečene i u skladu s preporukama svete Hildegarde, pokazat će Karmela Vukov-Colić.
Juha je predvodnica i dobar temelj svakog ručka, a to će pokazati i ova emisija. U Hildegardinoj kuhinji priprema se jedna od najdražih namirnica ove svetice, koromač ili komorač, kako ga nazivaju u pojedinim krajevima Hrvatske.
Tradicionalni recept s juga Italije našao je svoje mjesto i u ovoj kuhinji. Emisija pojašnjava kako zamijesiti pirove rezance te kako ih sljubiti s limunom. Ovaj recept donosi pravo proljeće, ali na tanjuru.
U emisiji pogledajte kako se pravi ukusan i lagan kuglof od limuna i pirovog brašna.